top of page

4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Παναγιώτης Κυμούρης"


Η αντιπροσωπευτική ποδοσφαιρική ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) συμμετείχε και φέτος στο 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Παναγιώτης Κυμούρης», που διοργανώθηκε τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 για φιλανθρωπικό σκοπό, τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου συνάδελφου του Λιμενικού Σώματος και ποδοσφαιριστή.


Το φετινό τουρνουά διεξάχθηκε συμβολικά στο Δημοτικό Γήπεδο Παπάδου Λέσβου, σε ένα χώρο όπου ο Παναγιώτης συνήθιζε να παίζει από παιδί, ενώ εκεί αγωνίστηκε και για τελευταία φορά.


Στην έναρξη της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του αγαπητού Παναγιώτη, ενώ κατά το αγωνιστικό μέρος που ακολούθησε, η ποδοσφαιρική ομάδα της Τοπικής μας Διοίκησης «IPA LESVOS» συναντήθηκε με τις ομάδες των Βετεράνων Λέσβου, των Παλαίμαχων του Παλλεσβιακού και της Γέρας, καθώς και του Λιμενικού Σώματος. Ειδικότερα, οι Παλαίμαχοι του Παλλεσβιακού αναμετρήθηκαν με τους Βετεράνους Λέσβου επικρατώντας με σκορ 2-1 και η ομάδα της Ένωσής μας με τη μικτή ομάδα Παλαιμάχων Γέρας και Λιμενικού, με ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1.



Σκοπός του αγώνα, παράλληλα με το συμβολικό χαρακτήρα του, ήταν να διατεθούν τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από αυτόν, για την οικονομική στήριξη οικογένειας της περιοχής που το έχει ανάγκη, γεγονός που έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αξία στη συμμετοχή μας.


Μεγάλοι νικητές της διοργάνωσης αναδείχτηκαν για ακόμη μία φορά, η φιλία, η ευγενής άμιλλα, η αλληλεγγύη και το ποδόσφαιρο.


Η Ένωση μας πρόκειται να στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο ανάλογες δράσεις και εύχεται σε όλους όσοι αγωνίστηκαν, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αλλά και συνέβαλαν στην υλοποίησή της, το Φως της Ανάστασης του Κυρίου να τους χαρίζει αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία.


Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook Ipa Lesvos Greece





27 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Comments


bottom of page