top of page

Μαγικά Χριστούγεννα στη Μυθική Ακτή


«Μαγικά Χριστούγεννα στη Μυθική Ακτή»… ήταν το θέμα της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, που διοργανώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου 2023 στον όμορφο χώρο του ξενοδοχείου «Mythical Coast» στη Μυτιλήνη, από την Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA Lesvos), για όλα τα παιδιά του προσωπικού των αστυνομικών υπηρεσιών της Λέσβου.

 

Οι αίθουσες του ξενοδοχείου γέμισαν από τα χαρούμενα προσωπάκια και τα χαμόγελα περισσότερων από -120- παιδιών, που διασκέδασαν με τραγούδια, παιχνίδια, «face painting», καθώς και με τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του μάγου «Nikola Magic Wonders», ενώ με μέριμνα της Ένωσης, προσφέρθηκαν σνακ και χυμός σε όλα τα παιδιά.

 



Παράλληλα, οι γονείς των παιδιών είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους και να χαλαρώσουν στη ζεστή και γιορτινά στολισμένη σάλα του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας τον καφέ τους, καθώς και διάφορα γλυκά και εδέσματα.



 Ιδιαίτερη νότα στη γιορτή έδωσαν τα κάλαντα και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ακούστηκαν ζωντανά, με την κιθάρα του Πάνου Γαληνού, ενώ στη συνέχεια τα παιδιά υποδέχθηκαν με προσμονή και ενθουσιασμό τον Άγιο Βασίλη, που μέσα από τον σάκο του τους μοίρασε γλυκές εκπλήξεις, αλλά και πολλά παιχνίδια που αγοράσθηκαν από την Ένωση μας με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου.

 


Την εορταστική ατμόσφαιρα ενίσχυσε η πραγματοποίηση λαχειοφόρου κλήρωσης που μοίρασε στους τυχερούς όμορφα και πλούσια δώρα, τα οποία εξασφάλισε η Ένωση μας.

 


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε συμβολική επίδοση επαίνων σε παιδιά μελών της Ένωσης μας, που κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά πέτυχαν την εισαγωγή τους στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.


 

Ξεχωριστή σημασία για την Ένωσή μας, κατά τη φετινή γιορτή, είχε η παρουσία της προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ανθρώπων με Αυτισμό «Συν-Εξέλιξη» κας Αναστασίας Σκούρτσου και παιδιών του συλλόγου, καθώς και της φιλολόγου κας Κλεονίκης Μαρμάρου, συγγραφέα του βιβλίου που εξέδωσε πρόσφατα η Τοπική μας Διοίκηση, με τίτλο «Ελάτε να παίξουμε», το οποίο αφορά στην αναβίωση παλιών παραδοσιακών παιχνιδιών. Σε ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης της Ένωσής μας, σε μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και έμπρακτης αναγνώρισης στο κοινωνικό έργο του συλλόγου, παρέδωσε στην πρόεδρό του κα. Σκούρτσου, το σύνολο του χρηματικού ποσού που συγκεντρώθηκε έως τώρα από τη διάθεση του βιβλίου, ολοκληρώνοντας μια πρωτοβουλία και μια σημαντική προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από ενάμισι περίπου χρόνο για τον σκοπό αυτό.   

 

Στην κα. Μαρμάρου προσφέρθηκε επίσης από τον Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, ως συμβολικό δώρο, μια χειροποίητη ξύλινη μακέτα του βιβλίου, σε ένδειξη εκτίμησης, για τη σημαντική προσφορά της στη διάσωση και αναβίωση των παραδοσιακών παιχνιδιών, αλλά και για την όμορφη συνεργασία που οδήγησε στην έκδοση του ξεχωριστού αυτού βιβλίου.



Τα γλυκά και εδέσματα που προσφέρθηκαν στους γονείς ήταν χορηγίες του Elaitis catering, του φούρνου Αλέτρι και του φούρνου Παγώνη και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Αποτελέσματα λαχειοφόρου αγοράς




262 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Kommentare


bottom of page